càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Participació, Govern Obert i Open Data PAGODA celebra la seua segona Jornada Open Data

  • 13 de setembre de 2018
etse

El pròxim dijous 20 de setembre se celebrarà la II Jornada Open Data organitzada per la Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data de la Universitat de València, al Saló d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE). En aquesta Jornada es comptarà amb la presència d'actors públics i consultores tecnològiques per a aportar el seu punt de vista sobre l'ús de dades obertes i la seua importància actual. En l'obertura institucional participaran la Vicerectora d'Innovació i Transferència María Dolores Real García i el Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació Manuel Alcaraz Ramos.

El programa de l'esdeveniment inclou una xarrada a les 9:45h sobre els canvis disruptius del Open Data i de la Intel·ligència Artificial, a càrrec del catedràtic d'Enginyeria Electrònica Emilio Soria Olivas. Després del coffee break, tindrà lloc a les 10:45h una taula redona amb el títol “Open Data i Intel·ligència Artificial en el sector públic”, amb la presència del Cap d'Informàtica de la Diputació d'Albacete José Joaquín d'Haro; el responsable de l'Àrea de Transparència de l'Ajuntament de València José Ignacio Pastor; i el sotssecretari de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació Alfons Puncel Chornet. Finalment, a les 11:45h està programada una taula redona amb el títol “Open Data i Intel·ligència Artificial en empreses”, formada per representants de les consultores Everis i Nunsys.

Les dades obertes estan canviant la societat, donant lloc a nous models de negoci, així com la forma d'entendre el govern. Les tècniques més avançades d'Intel·ligència Artificial i Deep Learning aporten coneixement útil sobre aquestes dades. Aquest camp avança molt ràpidament, i aquesta jornada és una ocasió de posar en comú aquests avanços entre els principals actors implicats.

Inscripció gratuïta a través de la web de la convocatòria.