càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV col·labora amb la Mancomunitat del Camp de Túria

  • 17 de juliol de 2018
Image de la noticia

El dia 17 de juliol tindrà lloc en la localitat valenciana de Bétera una jornada per a empreses i comerços amb l’objectiu d’informar sobre les novetats en el que respecta a la protecció de dades. En aquesta jornada participarà el director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València.

Amb l’entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) es genera una sèrie de nous drets i obligacions el coneixement i aplicació dels quals és de vital importància tant per a empresaris com per a comerciants. Per això, la Mancomunitat del Camp de Túria ha organitzat aquesta jornada en la qual col·laboren l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants d’aquesta localitat.

L’objectiu d’aquesta trobada, que s’emmarca en les activitats que s’estan portant a terme dins l’Acord Territorial d’Ocupació, és donar a conéixer als assistents com complir amb el nou RGPD i com informar i obtenir un consentiment. Per altra banda, es donaran algunes de les claus sobre la forma de relacionar-se amb els clients en un entorn web, com instal·lar i utilitzar videocàmeres i com adoptar mesures de seguretat encaminades a millorar les condicions de manteniment i control de la informació.

La xerrada, que tindrà lloc el dia 17 de juliol a partir de les 14.30 hores en Casa Nebot (C/ L’Estació, 5), serà impartida per Ricard Martínez, director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV, i estarà moderada per M. Ángeles Ezquer, advocada experta en protecció de dades i transparència.