càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-UV participa en el Mobile World Congress

  • 26 de febrer de 2019
Image de la noticia

Ricard Martínez, director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València, participa com a ponent en aquesta fira tecnològica internacional en una jornada sobre intel·ligència artificial i privacitat.

El Mobile World Congress, que té lloc a Barcelona del 25 al 28 de febrer, és una de les cites més importants a escala mundial pel que fa a les noves tecnologies. Entre les seues activitats paral·leles es troben jornades com la que va tindre lloc el dimarts 26 de febrer, amb el títol Intel·ligència Artificial i Protecció de Dades. Organitzada per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (Apdcat), aquesta activitat es va centrar en els protocols d’actuació respecte a la Intel·ligència Artificial perquè puga prevaldre l’ètica i la privacitat de les dades.

Tanmateix, Ricard Martínez va impartir un taller interactiu en la Conferència conjunta de seguretat i frau organitzada pel Sistema Global de Comunicacions Mòbils (GSMA) i el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), en el qual abordà com comunicar de forma segura i evitar que arribe la informació a interceptors no autoritzats.