càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Protecpol reuneix a la seua Comissió Mixta

  • 14 de gener de 2020
Image de la noticia

Hui 14 de gener ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d’Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra Protecpol de Protecció Ciutadana-Policia Local de la Universitat de València.

En l’acte han estat presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real García, el vicerector de Projecció Territorial i Societat Jorge Hermosilla Pla i la directora de la Càtedra Paz Lloria García, a més del regidor de l’àrea de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aarón Cano Montaner, el Cap de la Policia Local de València, José Vicente Herrera, i el gerent de la Fundació Policia Local de València Comunitat Valenciana, Ricard Chicot Armero. L’ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

  1. Renovació de càrrecs de la Comissió Mixta
  2. Informe sobre l’estat de les activitats i qüestions pendents: reglament de càtedres, premis Ajudar i Protegir, Docufòrum, publicacions, ordenança
  3. Memòria de les activitats realitzades
  4. Proposta d’activitats a realitzar en el pròxim any
  5. Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.