càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Transformació del Model Econòmic GVA-UV promou la formació d'experts en projectes d'economia circular i gestió pública del proveïment urbà de l'aigua

  • 19 de juliol de 2022
Imatge recurs Aigua

Un equip d'investigadors-doctors amb experiència tant en docència com en investigació de projectes nacionals i internacionals relacionats amb l'economia circular en el sector de l'aigua seran els encarregats d'impartir els cursos.

La Càtedra de Transformació del Model Econòmic: Economia Circular en el Sector de l'Aigua de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València (GVA-UV), pretén potenciar la investigació i aplicació de l'economia circular, especialment en el sector de l'aigua, impulsant dos cursos oficials en modalitat en línia amb la finalitat de formar especialistes en el disseny i desenvolupament de projectes d'economia circular i també en la gestió pública del proveïment urbà de l'aigua.

El curs de Disseny i Desenvolupament de Projectes d'Economia Circular, inclòs el sector de l'aigua, està enfocat des d'una perspectiva pràctica i està pensat per a aprendre a utilitzar les principals tècniques de gestió de projectes, incloent-hi la creació d'un Quadre de Comandaments Operatiu i l'ús del programari més innovador del mercat.

Així mateix, el programa també inclou l'aplicació d'indicadors i instruments per a garantir la viabilitat i sostenibilitat econòmica de les iniciatives, així com les tècniques per a la valoració monetària dels beneficis socials i ambientals generats en cada projecte.

D'altra banda, els alumnes del curs de Gestió Pública del Proveïment Urbà de l'Aigua rebran una àmplia formació sobre organització i gestió del cicle integral de l'aigua incorporant continguts tant normatius com administratius i competencials, sempre des d'una perspectiva pràctica.

Concretament, coneixeran amb detall la gestió del proveïment d'aigua urbana analitzant indicadors d'eficiència i qualitat en el servei, manteniment i gestió d'instal·lacions a més de l'estudi i valoració de costos. Així mateix, aprendran a aplicar funcions de cost a més d'emprar instruments nous en la gestió econòmica d'instal·lacions.

Tots dos cursos compten amb investigadors-doctors integrants de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic: Economia Circular en el Sector de l'Aigua de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València (GVA-UV), amb extensa experiència tant en docència i com en investigació de projectes nacionals i internacionals relacionats amb l'economia circular en el sector de l'aigua.

La informació i inscripció a aquests cursos en línia es pot realitzar des de la pestanya Formació de la web www.economiadelagua.com o en https://postgrado.adeituv.es/