càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra UNESCO inaugura el programa 2013-2014

  • 17 de maig de 2013
Logo de la Càtedra.

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València ha presentat aquest dijous, 16 de maig, els programes d’actuació per al curs 2013-2014. L’acte tingué lloc a l’edifici de Rectorat.

Aquest acte volia posar l’accent en la contribució de la Càtedra i la Universitat de València al desenvolupament humà a través de la presentació dels seus programes d’actuació més reeixits. Guillermo Palao, director de la Càtedra i president executiu del Patronat Sud-Nord -ambdues entitats integrades en la Fundació General de la Universitat de València-, moderarà la presentació, acompanyat per Joan Lacomba, com a director de la Revista E-DHC, i, en representació del Llegat de la Família Castillo, José María Álvarez Coque, membre del Patronat Sud-Nord.

Les accions previstes per la Càtedra UNESCO per al pròxim curs acadèmic són la publicació de la Revista E-DHC Estudis i investigació sobre desenvolupament humà i cooperació de la Universitat de València, l’organització dels Premis Manuel Castillo d’investigació i comunicació sobre desenvolupament humà i la pau, la realització del programa de cursos de capacitació de la Càtedra i la Convocatòria UNESCO de projectes de formació i sensibilització 2013-2014.

Llista d'enllaços: