càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià (5a edició)

  • 9 de setembre de 2021
Image de la noticia

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians - UV organitza la 5a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià. Amb aquest nova edició pretenem continuar apostant per la fotografia com a mitjà per a premiar a aquelles persones que millor recullen i reflectisquen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials) del territori de la Comunitat Valenciana.

Aquesta nova edició porta algunes novetats. En primer lloc, pel que respecta als participants, enguany poden participar estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes i també els estudiants i titulats de les Escoles d'Art i Superior de Disseny de la Comunitat Valenciana (EASD d'Alcoi, EASD d'Alacant, EASD de Castelló, EASD d'Oriola i EASD de València). Estudiants i titulats d'FP de Grau Superior de Comunicació, Imatge i So; i dels cicles formatius de Grau Superior de Fotografia, Il·lustració i Animació.

En segon lloc, els premis han incrementat la seua quantia. El primer premi serà de 600 euros, el segon de 350 euros, i el tercer de 250 euros.

Per a participar cada concursant pot enviar un màxim de 5 fotografies, en color o en blanc i negre i ha d'enviar-les en format digital i en suport paper (ambdues obligatoris).

El termini per a participar finalitza el 21 d'octubre de 2021.

Més informació ací.

Imatges: