càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en el Comité Econòmic i Social Europeu

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 20 de maig de 2024
Captura de pantalla d'un moment de la reunió mantinguda en línia.
D'esquerra a dreta: Giuseppe Guerini, moderador i ponent de l'EESC, i Mª Pilar Alguacil, Directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries.

La reunió es va desenvolupar en línia dimarts passat 7 de maig sota el títol "How can taxation systems better support the social economy?.

La catedràtica Mª Pilar Alguacil Marí i directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries de la Universitat de València i d'Espanya va ser convidada a participar en el public hearing del Comité Econòmic i Social Europeu (EECS) sobre com el sistema fiscal pot fomentar i donar suport a les empreses de l'economia social.

Durant la sessió, el EESC va promoure que l'audiència contribuïra al desenvolupament de marcs polítics per a una economia social més forta a Europa i que explorara com les polítiques tributàries poden crear sinergies amb altres polítiques per a construir un marc propici eficaç per a l'economia social.

Els objectius complets de l'activitat, així com, les qüestions plantejades pel EESC per a generar debat, es poden consultar en el programa complet de l'audiència pública celebrada el passat 7 de maig.

A més es pot tornar a veure la reunió, gràcies a la gravació publicada per l'organització.