càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Jornada UVcàtedres: Benvinguda i Reconeixement a les noves Càtedres de la Universitat de València

  • 13 de gener de 2022
Cartell UVcàtedres

El 19 de gener, a partir de les 9.30 hores, a l'Auditori Joan Plaza del Jardí Botànic de la Universitat de València, tindrà lloc, amb la presència de la Rectora, la jornada que portarà per títol: UVCàtedres: Benvinguda i Reconeixement a les noves Càtedres de la Universitat de València, que, com a objectiu últim, pretén constituir-se com un fòrum participatiu per a totes les persones interessades en aquesta iniciativa col·laborativa.

AJORNAMENT DE LA JORNADA

Es comunica que donada la situació de l'evolució de la pandèmia, la Institució ha considerat convenient ajornar la seua celebració a la primera setmana de febrer, període en el qual s'espera que la incidència del virus permeta celebrar l'acte amb seguretat.

Quan ens siga possible, comunicarem la data concreta de celebració i, en el seu cas, el canvi en el programa derivat d'aquest ajornament.

Preguem que disculpen les molèsties ocasionades, sempre tenint en compte que la situació pandèmica en la qual estem immersos mereix adoptar mesures concordes a la preservació de la salut de les persones assistents.

 

Com a nucli principal de la jornada se celebrarà una taula redona que tindrà per títol: Experiències i nous reptes per a les Càtedres Institucionals i d'Empresa. Una visió de futur, en la qual cinc ponents amb dilatada trajectòria en la direcció de càtedres podran aportar la seua experiència i coneixement.

Finalitzada la taula redona i després d'una pausa/cafè, es realitzarà un acte en el qual es presentaran les noves càtedres i se'ls atorgarà un detall de benvinguda.

Programa provisional.