càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Lliurament de premis als guanyadors dels concursos de la Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València

  • 30 de juny de 2021
Logo

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València realitzarà l'acte de lliurament de premis dels tres concursos convocats per a estudiants de la UV.

L'acte serà el dijous 15 de Juliol de 2021 a les 11.00 en el Palau de l'Exposició de València i serà presidit per Elisa Valía, regidora de Transparència i Govern Obert de l'Ajuntament de València i Mª Dolores Real, Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València.

L'acte serà el dijous 15 de juliol de 2021 a les 11:00 al Palau de l'Exposició de València (C. Galícia, 3). Presidiran l'acte Elisa Valia, regidora de Transparència i Govern Obert de l'Ajuntament de València i Mª Dolores Real, Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València.

En l'acte es lliuraran els premis als guanyadors dels tres concursos, les propostes es poden veure aquí:

La Càtedra de Ludificació i Govern Obert a la Ciutat de València és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Transparència i Govern Obert, i la Universitat de València i té com a objectiu oferir mitjans innovadors de coneixement de la ciutat i fomentar l'ús d'eina de Ludificació aplicades a la relació entre la ciutadania i el govern municipal, la transparència i l'ús de dades obertes.

Per cada equip d'estudiants presentat a el concurs haurà d'assistir un estudiant com a representant per rebre els premis als equips guanyadors i els diplomes acreditatius de participació.