càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Nova web de la Càtedra d'Ús Racional del Medicament MICOF - UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 30 de maig de 2024
Persona visitant la web de la Càtedra d'Ús racional del medicament.

La Càtedra d'Ús Racional del Medicament MICOF - UV presenta la seua nova pàgina web seguint la imatge corporativa de la Universitat de València.

La Unitat Web i Màrqueting de la Universitat de València es complau a anunciar el llançament de la nova pàgina web de la Càtedra d'Ús Racional del Medicament. Este portal, dissenyat conforme a la imatge corporativa de la Universitat de València, s'ha creat amb l'objectiu d'oferir un espai digital modern i accessible per a estudiants, professionals de la salut i el públic en general interessats en l'ús racional dels medicaments.

La nova web de la Càtedra, disponible en l'adreça https://www.uv.es/urm, oferirà una àmplia varietat de recursos i continguts actualitzats. Entre les seues característiques més destacades, els visitants podran trobar:

  • Informació detallada sobre la missió, visió i objectius de la Càtedra.
  • Accés a les últimes novetats i activitats relacionades amb l'ús racional del medicament.
  • Publicacions científiques i materials educatius dirigits a fomentar la formació i la investigació en este camp.

El disseny de la pàgina ha sigut acuradament elaborat per a assegurar una navegació intuïtiva i una experiència d'usuari òptima. A més, complix amb els estàndards d'accessibilitat i usabilitat, garantint que tots els usuaris, independentment de les seues capacitats, puguen accedir a la informació de manera eficaç.

La creació d'esta Càtedra respon a la creixent necessitat de promoure l'ús racional dels medicaments, un tema de vital importància per a la salut pública. La col·laboració entre la Universitat de València i el Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF) reforça el compromís de totes dues institucions amb l'educació, la investigació i la difusió de bones pràctiques en la prescripció i consum de medicaments.

El llançament d'esta pàgina web representa un pas significatiu cap a la consolidació d'una plataforma de referència en l'àmbit de l'ús racional del medicament. Convidem a tots els interessats a visitar la nova pàgina web i a seguir de prop les activitats i recursos que la Càtedra continuarà oferint.

Logo de la Cátedra URM