càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Presentació de la Càtedra d'Ús Racional del Medicament en les seus d'UV i MICOF

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 4 de juny de 2024
Presentació de la Càtedra d'Ús Racional del Medicament (URM) d'UV i MICOF.
Presentació de la Càtedra d'Ús Racional del Medicament (URM) d'UV i MICOF.

El dimecres 29 de maig, la Universitat de València (UV) i el Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF) van presentar la Càtedra d'Ús Racional del Medicament (URM) en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i en la seu col·legial de Paterna.

En aquestes sessions van intervenir la directora de la Càtedra URM de la UV, Maria Luisa Ferrándiz, qui va assenyalar la importància de la Càtedra per a avançar junts tant en la formació com en la recerca sobre el URM, i el vocal de Recerca, Docència i formació del MICOF, José Sendra, qui va recalcar la intenció de la Càtedra de fomentar activitats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària entorn del URM.

Així mateix, Isabel García-Arnandis, farmacèutica comunitària i professora associada de la UV, va compartir els avanços i noves perspectives en docència i recerca del Grau en Farmàcia actual, mentre que Isabel Romero, directora de projectes del MICOF, va fer el propi des de la perspectiva col·legial.

Salvador Gutiérrez, del departament de Serveis Assistencials Farmacèutics i Formació del MICOF, i Carmen Montesinos, del departament de Farmacologia de la UV, van presentar la primera línia de recerca en URM: “Detecció de PRM/PPI des de la farmàcia comunitària”. La clausura de la sessió va ser a càrrec del Vicedegà de Qualitat i Comunicació de la UV i integrant de la Càtedra, Javier Pereda.

 

Logo Cátedra URM