càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Vicente Pallardó participa en un webinar sobre les causes i conseqüències de la inflació

  • 23 de gener de 2023
Inflació

El proper dimecres 25 de gener, el director de la Càtedra Valenciaport d'Economia Portuària participarà en un debat en línia, organitzat per la Càtedra de Transformació del Model Econòmic Valencià de la Universitat d'Alacant.

Els professors de la Universitat de València Vicente Pallardó (Estructura Econòmica) i Javier Ferri (Anàlisi Econòmica) debatran entorn del títol ‘Inflació: causes i conseqüències de la seua trajectòria recent i perspectives de futur. Implicacions sobre l'economia de la Comunitat Valenciana’. Els punts que es tractaran en aquesta taula de debat, moderada per la professora de la Universitat d'Alacant Paloma Taltavull, seran: la inflació de béns i serveis, la inflació d'actius, la política monetària i el control de la inflació. 

El seminari se celebrarà de forma virtual a través de la plataforma zoom. Es facilitarà un link a tots i totes els interessats que s'inscriguen i és requisit registrar-se. L'acte començarà a les 12 hores del dimecres 25 de gener de 2023 i durarà una hora més el temps necessari per a respondre les preguntes realitzades pels assistents. 

La inscripció en l'esdeveniment serà gratuïta, encara que obligatòria.