càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

V Workshop en Avaluació de Polítiques Públiques

  • 22 de març de 2024
Cartell de l'activitat

El dijous 18 i el divendres 19 d'abril de 2024 se celebrarà el V Workshop en Avaluació de Polítiques Públiques, amb l'objectiu de presentar investigacions relacionades amb l'avaluació pública aplicada en diferents camps, així com generar debat al voltant d'esta.

A causa de la limitació d'aforament, us demanem que confirmeu l'assistència emplenant este formulari d'inscripció online.

La jornada de presentació arrancarà el dijous 18 d'abril a les 16.00 hores a la Sala Ignasi Villalonga Villalba de la Facultat d'Economia (primera planta). El workshop començarà amb la seua inauguració. A continuació, es constituirà un primer panell sobre imposició sobre la riquesa, moderat per Rafael Granell (UV) i conformat per Santiago Díaz de Sarralde (CIAT, Univ. Rey Juan Carlos), Alejandro Esteller (IEB, Univ. Barcelona) i Rubén Amo (Evalpub, Univ. València). Posteriorment, es conformarà un segon panell sobre eficiència i qualitat dels serveis públics, moderat per Teresa Savall (UV) i conformat per José Manuel Cordero (Univ. Extremadura), Joseba Zalakin (SIIS, Fundación Eguía-Careaga Fundazioa) i Georgina Solaz (EvalPub, Univ. València).

El segon dia del workshop consistirà en la conformació d'altres dos panells. A les 9:30h tindrà lloc el panell d'economia de l'educació, moderat per Mauro Mediavilla (UV) i conformat per Iván Vicente (Univ. València), Jenifer Ruiz (Univ. Barcelona i London School of Economics) i Gisela Rusteholz (Evalpub, Univ. València). L'últim panell del workshop abordarà la temàtica d'impostos, prestacions i mercat de treball, i estarà conformat per Fernando Rodrigo (Univ. Zaragoza), Ángel Martín (Univ. Valladolid) i Juan José Arnadillo (EvalPub, Univ. València). Finalment, tindrà lloc la clausura del workshop.

Esta trobada forma part de la sèrie de Workshops organitzats per la Càtedra de Tributació Autonòmica i el grup d'investigació EvalPub de la Universitat de València, el Departament d'Economia Aplicada de la Facultat d'Economia (UV) i la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic (Generalitat Valenciana).