càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • càtedra Mesval

La Càtedra MESVAL pretén promoure, desenvolupar i intensificar les relacions entre la Universitat de València i l'Ajuntament de València per a la vigilància i transformació del model econòmic en el marc de ciutat considerant la diversitat dels seus agents econòmics i socials i sota el prisma de governança, innovació, sostenibilitat –econòmica, social i ambiental-, competitivitat, benestar humà i globalització.

A més, la Càtedra MESVAL pretén ser plataforma de diàleg entre la ciutat i el seu entorn econòmic, social, cultural i tecnològic des d'un enfocament interdisciplinari. En aquest sentit, aquesta Càtedra cerca constituir-se com a agent estratègic de la ciutat en la reflexió conjunta de maneres de pensar i de construir un model econòmic de desenvolupament de ciutat.

La Càtedra MESVAL considera eix clau transferir als agents de l'ecosistema de la ciutat el coneixement generat en l'àmbit universitari a través de les seues activitats de recerca, divulgació i publicació.

Directors: Amparo Cervera i Jose Manuel Pastor


 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies