càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La creació de la Càtedra d'Estudis Territorials Valencians (ESTEVAL) té com a finalitat convertir-se en el nucli central des del qual analitzar, investigar i difondre les temàtiques relacionades amb el territori valencià, tant en l’àmbit local com territorial i global. A partir del treball d'ambdues institucions es podran generar sinergies que permeten avanços en la gestió del territori i que els dits avanços siguen transmesos a la societat tant perquè en prengueu coneixement com per a la seua implicació i aportació.

La càtedra realitzarà una labor centrada en la potenciació de seminaris, jornades, conferències i publicacions d'alt nivell l'objectiu de la qual serà la investigació especialitzada i la difusió pública dels seus avanços dins d'un marc d'anàlisi. Possibilitant una major participació social i un estudi rigorós de les decisions a prendre per part de la Diputació de València.

La finalitat, per tant, és aconseguir que la Càtedra d'Estudis Territorials siga un encast decisiu i funcional entre l'activitat educativa i investigadora de les universitats amb l'acció pròpia de la Diputació de València amb respecte els municipis i comarques de la província, amb vista a aconseguir una informació decisiva en el context social, econòmic, demogràfic i de les infraestructures de les diferents comarques que conformen la província com a base d'estudi.

Codirectors:

Jorge Hermosilla Pla.

Vicerector de Participació i Projecció Territorial.

Joan Carles Membrado Tena.

Professor Ajudant doctor de Geografia.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies