Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Sala de la Muralla

Sala de la Muralla, també anomenada sala d'exposicions. És la sala més emblemàtica del Col·legi, en ella podem contemplar un llenç de la muralla islàmica del s. XI que recorre part del centre històric de la ciutat. La Sala de la Muralla és un espai de 300 metres quadrats i d'ús polivalent, en ella es presenta el programa expositiu del Col·legi i es donen cita els concerts i les presentacions de llibres. També és on els estudiants celebren les festes de nadal i altres al llarg del curs escolar. Té una capacitat màxima de 90 persones i la seua presentació pot ser diàfana o disposar de cadires i escenari en funció de l'activitat a realitzar. Com a espai expositiu disposa d'il·luminació per riel i focus ERCO, 28 metres lineals de paret i dues video-projectors, megafonia i sistemes de reproducció audiovisual. Com a recinte de concert és especialment adequada per als recitals en acústic, disposa de piano de cua, faristols i amplificació. Com a sala de conferències i presentacions pot acollir 90 persones en teatre, l'escenari es compon de taula de presidència amb capacitat per a 5 ponents, pantalla panoràmica de pvc, videoproyector i sistema de reproducció audiovisual, megafonia i wifi eduroam.

La taxa de lloguer es detalla a continuació (Per fer la reserva cal emplenar el formulari de reserves d'espais culturals):

Sala de la Muralla
  sense IVA amb IVA
Per sessió i espai 400'00 € 484'00 €
Per dia complet i espai 600'00 € 726'00 €

Aquests preus es reduiran en el percentatge següent, atenent al tipus de sol.licitant:

  • Centres, departaments, serveis, etc de la UV: 50%
  • Entitats sense fins lucratius: 30%
  • La contractació d'us d'espais per més d'un dia consecutiu tindrà una bonificació en el preu del segon dia d'un 20%, en el tercer i successius dies del 50% de la tarifa inicial.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies