• Agenda mòbil UV

XIV Premi Demetri Ribes

Schedule: From 23 may 2018 to 5 november 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Universitat de València

 
Description:

S'ha publicat en el DOGV de 17 d'abril la resolució d'11 d'abril de 2018 per la qual la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència en virtut de les competències delegades per la rectora, amb la intenció de promoure l'estudi de la història de l'obra pública, les comunicacions, el transport, el patrimoni de l'enginyeria civil i la vertebració del territori, convoca el Catorzè Premi Demetri Ribes.

L'objecte de la convocatòria és premiar el millor treball que es presente amb la finalitat de promoure l'estudi de la història de l'obra pública, el transport, les comunicacions, el patrimoni de l'enginyeria civil i la vertebració del territori, així com la divulgació de les obres premiades en el context universitari i en la societat en general.

Podran optar a aquest premi diplomats, llicenciats, graduats o doctors de qualsevol disciplina acadèmica que presenten un treball de recerca que complisquen certs requisits.

El termini per a presentar els treballs serà el comprès entre el dia de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i el 5 de novembre de 2018, sent aquesta la data límit.

El premi està dotat amb 6.000 euros, serà indivisible i podrà ser declarat desert.

En el següent enllaç podeu veure la resolució amb la bases del catorzè premi Demetri Ribes

 
Organized by:

Càtedra Demetri Ribes.

 

Contact: opex@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy