• Agenda mòbil UV

Exposició: Patrimoni Cultural Valencià a Xàtiva

Exposció Patrimoni Cultural Valencià a Ademuz
Schedule:
  • From 17 january 2018 to 17 february 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday at 08:00 to 21:00.
  • From 17 january 2018 to 17 february 2018. Saturday at 19:00 to 21:00.
 

Place: Casa de la Cultura de Xàtiva

 
Description:

L’exposició “El Patrimoni Cultural Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic, històric... del qual gaudeix la societat valenciana.

Prenent com a punt de partida la publicació 'Atlas del patrimonio cultural valenciano' (Universitat de València, 2011), a través dels 36 plafons que componen la mostra, s’aborda des del paleolític fins a les festes catalogades d’interés, passant per l’arquitectura militar, l’art o els paisatges, entre moltes altres manifestacions patrimonials; i en la seua elaboració hi han participat una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València.

Horari de Sala:

Laborals, de dilluns a divendres, de 8.00h a 15.00h i de 16.00h a 21.00h

Els dissabtes, de 19.00h a 21.00h

Diumenges i festius: descans

 
Organized by:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàtiva, patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni..

http://projeccio.uv.es/

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy