• Agenda mòbil UV

Les Festes Tradicionals del Territori Valencia - Paterna

Cordà de Paterna. Foto Ajuntament de Paterna

Schedule: From 1 august 2018 to 28 august 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday and friday at 11:00 to 14:00.

 

Place: Gran Teatre "Antonio Ferrandis", Plaza del Ejército Español, 4, Paterna

 
Description:

L’exposició “Les Festes Tradicionals del Territori Valencià” té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. Aquesta iniciativa naix del Vicerectorat de Projecció Territorial i Sociedad de la Universitat de València, i està patrocinada i recolzada per Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

A través dels 35 plafons que componen la mostra, confeccionats íntegrament per la unitat de suport al Vicerectorat, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes. De nord a sud, totes les comarques són retratades.

Horari de l'exposició: de dilluns a divendres, de 11 a 14 h. Dissabte i diumenge, tancat.

 
Organized by:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Paterna.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy