• Agenda mòbil UV

Oberta la inscripció en les II Jornades Sostenibilitat i Institucions Culturals

Imatge del programa de les jornades.

Schedule: From 18 december 2017 to 19 january 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Centre Cultural La Nau

 
Description:

Amb la finalitat d’impulsar un sector cultural més sostenible i alineat amb els ODS de les Nacions Unides, la Universitat de València acull, els dies 25 i 26 de gener de 2018, les II Jornades ‘Sostenibilitat i Institucions Culturals’, organitzades per primera vegada a València per la Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible (REDS), amb el suport de la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament, l’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València, la Generalitat Valenciana i la Fundació ”La Caixa”.

La inscripció a les jornades, d’àmbit nacional, està oberta.

 
Organized by:

Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible (REDS), amb el suport de la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament, l’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València, la Generalitat Valenciana i la Fundació ”La Caixa”.

http://www.fundaciouv.es/cooperacio/index.asp?pagina=6926&idioma=val

 

Contact: catedra.unesco@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy