• Agenda mòbil UV

Proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Schedule: From 28 june 2018 to 18 october 2018. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 09:00 to 14:00.

 

Place: Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

 
Description:

La Universitat de València ha obert el període d’incorporació de nous músics a la seua Orquestra Filharmònica. Per formar-ne part cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 22 d’octubre.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a fagot, trompa aguda, trompa greu, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se, abans del 18 d’octubre, mitjançant el formulari que es troba en l’enllaç directe http://go.uv.es/5Wbz000 de la pàgina web http://www.fundaciouv.es/aam o telefonant a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l’1 al 31 d’agost.

 
Organized by:

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

http://www.fundaciouv.es/aam

 

Contact: pam@uv.es

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy