• Agenda mòbil UV

Tallers de llengües i cultures - primavera de 2018

Tallers de llengües i cultures

Schedule: From 23 january 2018 to 18 may 2018. Tuesday at 00:00 to 00:00.

 

Place: A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29, València).

 
Description:

Els objectius de cada taller són promoure el coneixement de la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, són la pròpia de cada taller i el valencià.

Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d’alternes comporta la baixa en el taller. La justificació de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Qui s’hi pot inscriure?

Tota la comunitat universitària i els membres del col·lectiu Alumni UV de la Univesitat de València.

On s'impartiran els tallers?

A les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (Edifici Beatriu Civera, c. del Serpis, 29, València).

Quan?

Del 12 de febrer al 18 de maig de 2017. No hi haurà tallers del 15 al 20 de març (Falles) i del 29 de març al 9 d'abril (Pasqua).

Quant costa?

L’assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària i els els membres del col·lectiu Alumni UV.

Com i quan puc inscriure-m'hi?

A partir del 17 de gener, al web www.spluv.es/tallers

 
Organized by:

Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contact: dinamitza@valencia.edu

 
More information:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy