UVCulturaUV Logo del portal

Disseny al plat

 

 

 

 

 

 

 

L'exposició té una finalitat benèfica, perquè els recipients dissenyats seran sortejats i els fons recaptats es destinaran al Banc d'Aliments de València. Les participacions per al sorteig es poden adquirir en línia a la tenda de l’ADCV, previ enregistrament. La rifa tindrà lloc el divendres 27 de febrer a les 19 h. a la sala Estudi General del Centre Cultural La Nau.

 

 

 

 

19.3 © Ramón Arnau, Alejandro del Toro, Joaquín Cabedo

 

 

 

 

Conferència inaugural a càrrec de Jorge Bretón, xef, professor del Basque Culinary Center, "La passió, camí a la creativitat multidisciplinària".

Presenta i modera: Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.

Data: Dilluns 9 de febrer a les 19 h

Lloc: Aula Magna, Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

 

 

 

 

© Josep Collado

 

 

 

 

Una exposició organitzada per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Universitat de València, que recull el treball dels dissenyadors gràfics i de producte en el món de la restauració gastronòmica.

 

En la mostra es poden veure, d'una banda, els treballs relacionats amb la restauració desenrotllats per dissenyadors gràfics de l'ADCV. Imatges que sintetitzen el conjunt de valors que identifiquen i diferencien cada establiment.

 

D'altra banda, i sumant-se el sector de l'artesania, es descobrixen peces úniques dissenyades per a una creació culinària inèdita. Un "plato versus plato" amb un enriquidor resultat fruit de la sinergia d'estes tres professions.

 

 

 

 

Swashplate © Dani Salvador, Kiko Moya, Tiziana Chiara 
 
Dispar © José L. Navarro, Manolo Alonso, Jürgen Wolfgang Hohle

 

 

 

Inspiració, qualitat, innovació i diferenciació troben un espai comú en esta mostra realitzada amb la voluntat de reivindicar l'excel•lència del disseny i la gastronomia a la Comunitat Valenciana.