UVCulturaUV Logo del portal

null
null
null
null
null

Llista de Vídeos

El professor de la Universitat de Colorado Boulder Maxwell Boykoff inaugurarà el cicle «Els grans reptes de la ciència» amb la conferència Creative (Climate) Communications. Maxwell Boykoff, expert en comunicació del canvi climàtic i director del Centre d’Investigació en Política Científica i Tecnològica de l’Institut d’Investigació en Ciències Ambientals de la Universitat de Colorado Boulder (EUA), centrarà la seua xarrada en les noves formes creatives per a comunicar de forma eficaç el canvi climàtic. El cicle de conferències «Els grans reptes de la ciència» està organitzat per l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives juntament amb la revista Mètode amb motiu dels 100 números de la revista de divulgació de la Universitat de València. 

Conferència 'Avanços en el tractament de les addiccions'  A càrrec d’Iván Darío Montoya Bravo, Director clínic de la Divisió de Recerca de Tractaments de l’Abús de Drogues de l’Institut Nacional Sobre l’Abús de Drogues (NIDA), dels Estats Units. Organitza el acte l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura i Esport. 

La directora del diari Levante-EMV, Lydia del Cant, inaugurà la programació de Claustre Obert d’enguany amb la conferència ‘Transformar la societat. El paper dels mitjans de comunicació’ a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau. 

La Nau de la Universitat de València va acollir la conferència ‘Cos d’embarassada sense embrió. Literatura i maternitats’, de la pintora, escriptora i il·lustradora Paula Bonet dins del cicle Dones creadores, organitzat per l’Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura.

En els darrers anys, la il·lustració ha adquirit un gran protagonisme i es mostra present en tots els canals de comunicació i també en l'escena social, i València és un exemple, juntament amb altres capitals d'Espanya, de ciutats que nodreixen la seua oferta cultural amb tot tipus d'esdeveniments vinculats a la il·lustració i el còmic. Davant un tal escenari d'apogeu, esta exposició vol visibilitzar el paper de la dona en la professió, ajustada a l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Per què una altra mostra sobre il·lustració? És necessària una divisió per gèneres per a visibilitzar el treball de les dones il·lustradores? Rotundament, sí.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies