La comissió d’investigació estarà integrada pel director o la directora del departament, el secretari o la secretària del departament, el director o la directora de doctorat, un o una estudiant de postgrau pertanyent al consell de departament, un membre del PAS, el representant del departament en la comissió d’investigació de la Universitat de València, i 4 doctors i/o doctores que pertanyen al consell de departament.

Les funcions de la comissió d’investigació són les següents:

a) Promoure totes les accions necessàries per tal d’impulsar les activitats d’investigació del departament i les relacions d’aquest amb l’entorn relacionades amb activitats d’investigació.

b) Elaborar la proposta anual de pla d’actuació investigadora del departament per a la seua posterior discussió i aprovació, si escau, pel consell de departament.

c) Elaborar la proposta anual de distribució de l’assignació pressupostària a investigación per a la seua posterior discussió i aprovació, si escau, pel consell de departament.

d) Coordinar i supervisar les activitats investigadores subvencionades pel departament.

e) Ser informada i supervisar les activitats d’investigació subvencionades per la Universitat de València.

f) Informar el consell de departament sobre els possibles convenis a establir entre el departament i altres entitats, per a la seua posterior discussió i posterior aprovació.

g) Totes aquelles encomanades pel consell de departament

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies