Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Electrònica Logo del portal

El professor del Departament d'Enginyeria Electrònica, Enrique Dede, homenatjat en el SAAEI 2019

  • 12 de juliol de 2019

Enrique Dede García-Santamaría, catedràtic del departament d'Enginyeria Electrònica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria va ser homenatjat en el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació (SAAEI) que es va celebrar els passats 3, 4 i 5 de juliol de 2019 a la ciutat de Còrdova

Per la seua destacada trajectòria professional i excepcionals contribucions en el camp de l'Electrònica de Potència i industrial, el Professor Dede va rebre el reconeixement del Capítol Espanyol d'Electrònica de Potència i Industrial de l'Institut d'Enginyers Elèctrics i Electrònics (IEEE) i del Comité Permanent del SAAEI.

El professor Dede, ha sigut director del Departament d'Enginyeria Electrònica, té més de 85 publicacions en revistes nacionals i internacionals, més de 150 contribucions a congressos, més de 25 Key Note Papers per invitació, més de 70 Projectes d'I+D+i en convocatòries competitives i amb finançament públic i 10 patents nacionals.

Va ser el promotor del primer contracte Universitat/Empresa signat per la Universitat de Vàlencia (ADEIT 1.998) i de més de 100 contractes d'investigació Universitat/Empresa.

El SAAEI és un congrés de caràcter anual i es dirigeix a investigadors i empreses de l'àmbit nacional i internacional perquè puguen posar en comú els resultats de la seua investigació, intercanviar idees i col·laborar de forma decidida en I+D+i. El congrés busca comunicacions que descriguen treballs originals en els camps d'automàtica, electrònica i instrumentació.

Imatges: