Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumnes a classe

Cerimònia de graduació

  • 10 de d’abril de 2019

Dr. Nuria Lorenzo Dus, Professora Catedràdica de Lingüística a la Universitat de Swansea, participa a la cerimònia de GRADUACIÓ del Màster, el 28 de maig , amb una conferència en ‘Estudis anglesos: Desenvolupant les destreses per una ciutadania socialment responsable al segle XXI'.

[Bionote] La professora Nuria Lorenzo-Dus és llicenciada en Filologia Anglesa i Alemanya per la Universitat de València abans de traslladar-se al Regne Unit, on va cursar el Màster en Llenguatge i Comunicació a la Universitat de Cardiff i doctorat en Anàlisi del discurs. Durant els propers deu anys va passar a convertir-se en investigadora en un projecte de recerca finançat per la Unió Europea a la Universitat de Swansea per obtenir-ne una càtedra personal al Departament de Llengua Anglesa i Lingüística Aplicada. Actualment és responsable de tots els estudiants de recerca de postgrau a la Universitat de Swansea, mentre que també manté un perfil de recerca internacional. Diversos llibres i més de cinquanta articles de recerca i capítols de llibres més tard, la professora Lorenzo-Dus és una experta establerta en l'aplicació de metodologies i marcs teòrics de problemes socials contemporanis a la lingüística que abasta l'anàlisi del discurs i la lingüística corporal fins a la sociolingüística i la multimodalitat interactiva. La seva investigació sobre la intersecció de la comunicació digital i la criminologia ha donat lloc a presentacions de recerca convidades a Europa, EUA, Amèrica Llatina, Austràlia i Nova Zelanda. Treballa en col·laboració amb una sèrie d’interessats (p. Ex., Govern, organització de la llei, sector de la caritat) en la lluita contra l’ús de les xarxes socials pels grups extremistes de dretes i els jihadistes, els depredadors sexuals infantils en línia i els anomenats mercats de "xarxa fosca". Finalment, i sempre a prop del seu cor, la professora Lorenzo-Dus ha col·laborat periòdicament amb col·legues acadèmics del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València en projectes de recerca en llengua, gènere i discriminació.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies