• .

  Facultat d'Economia

 • .

  Facultat d'Economia

Calendari d’exàmens

Calendari d’exàmens de la 2ª convocatòria del 2º semestre del curs 2018-2019.

10/04/19

Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 2ª convocatòria del 2º semestre del curs 2018-2019.

Calendari d’exàmens

Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

10/04/19

Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

Actes Dia Internacional de la Dona

Dia Internacional de la Dona a la Facultat d'Economia

13/03/19

La Facultat d'Economia celebrà el passat dijous 14 de març el Dia Internacional de la Dona. En aquest sentit, ens complau comunicar que els professors Federico Ramírez i Irene Comeig, del Departament de Finances Empresarials, han obtingut el primer premi del I Concurs sobre publicacions de gènere organitzat per la Facultat de Economia, concretament la Comissió d'Igualtat, per l'article de recerca “Toward Value Co-*Creation: Increasing Women,s. presence in Management Positions trough Competition against a Set Target”. Així mateix, ens complau comunicar que el nostre company J.J. Ponce ha obtingut un dels dos accèssit en el VI Premi d'Igualtat de la Facultat, pel seu relat "Basta ya".

[Llegir més]

Calendari d’exàmens

Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre. Curs 2018-2019.

19/12/18

Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

II Jornadas R+ Cash Lab

"II Jornadas R+Cash Lab: transforma tu investigación en valor"

18/12/18

El Departamento de Finanzas Empresariales y el Máster en Finanzas Corporativas presentan las "II Jornadas R+Cash Lab: transforma tu investigación en valor", donde los estudiantes presentan los TFM enfocados en la evaluación financiera de proyectos de inversión, contando con la presencia de representantes en el ámbito de la Universidad, Empresas así como de la Administración Pública. Estas jornadas enfatizan cómo la investigación en la Universidad tiene una traslación directa en proyectos de innovación y emprendimiento, así cómo ésta revierte sus resultados de modo que tanto el sector público como empresa pueden beneficiarse de la colaboración conjunta. Valencia, 17 y 18 de Diciembre de 2018. Facultad de Economía (Universidad de Valencia).

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies