• .

  Facultat d'Economia

 • .

  Facultat d'Economia

Calendari d’exàmens

Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2017-2018.

04/05/18

Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2017-2018.

Professor Do-Yeong Kim

Visita del professor Do-Yeong Kim (Ajou University, South Korea)

18/01/18

El grup d'investigació en Finances del Comportament i Experimentals del Departament de Finances Empresarials, i l'Estructura d'Investigació en Comportament Econòmic i Social (ERICES) acolliran des del 26 de gener fins el 7 de febrer de 2018 al Professor Do-Yeong Kim com a investigador convidat.

[Llegir més]

  Calendari d’exàmens

  Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre. Curs 2017-2018.

  14/12/17

  Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre del curs 2017-2018.

  Francisco Pelegrí

  Conferència inaugural del Màster en Finances Corporatives

  29/09/17

  El proper dia 2 d'octubre tindrà lloc la Conferència Inaugural del curs 2017/2018 del Màster en Finances Corporatives de la Facultat d'Economia. La conferència tindrà per títol: "Finances Corporatives a l'empresa multinacional: reptes i canvis", a càrrec de D. Francisco Pelegrí de la Peña. En Francisco Pelegrí, llicenciat en CC. Econòmiques per la Universitat de València, ha desenvolupat la seua carrera professional als departaments de finances de Ford, IMB, MB i Hasbro, on ha siguit Vicepresident Financer per a Europa del sud i ha dirigit projectes en països emergents. Ens sentim molt afortunats de que En Francisco Pelegrí puga compartir amb els nostres estudiants la seua gran experiència i savis consells.

  [Llegir més]

  Professor Simon P. Anderson

  Visita del professor Simon P. Anderson (University of Virginia)

  07/06/17

  La Facultat d'Economia i l'Estructura d'Investigación en Comportament Econòmic i Social (ERICES), acolliran des del dia 10 de juny fins el dia 10 d'Agost de 2017 al Professor Simon P. Anderson com a investigador convidat al marc del programa “Atracció de Talent” del VLC/CAMPUS València, International Campus of Excellence.

  [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies