Logo de la Universitat de València Logo Departament de Finances Empresarials Logo del portal

  • Universitat de València

El Departament

Història del Departament

La creació del Departament de Finances Empresarials va ser aprovada per la Junta de Gover de la Universitat de València amb data 12 de març de 2002. El Departament es va constituir com a conseqüència de la separació de l'antic departament d'Economia Financera i Matemàtica, creant-se un àrea de coneixement propi de la Universitat de València anomenada Finances Empresarials. Actualment, el Departament està adscrit a la Facultat d’Economia.

Tasques Docents

El Departament de Finances Empresarials s'encarrega de desenvolupar i organitzar, en la Universitat de València, les tasques docents i investigadores referents a matèries relacionades amb el Finançament Empresarial. En concret, el departament imparteix els ensenyaments en les següents titulacions (Graus i titulacions antigues):

Docència del departament als títols de grau

Docència del departament a les antigues llicenciatures i diplomatures

 

  • Diplomatura en Ciències Empresarials.
  • Diplomatura en Turisme.
  • Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses.
  • Llicenciatura en Economía.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies