Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Calendari d’exàmens

  10/04/19

  Calendari d’exàmens de la 2ª convocatòria del 2º semestre del curs 2018-2019.

  Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 2ª convocatòria del 2º semestre del curs 2018-2019.

 • Calendari d’exàmens

  10/04/19

  Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

  Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 2º semestre i de la 2ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

 • Actes Dia Internacional de la Dona

  13/03/19

  Dia Internacional de la Dona a la Facultat d'Economia

  La Facultat d'Economia celebrà el passat dijous 14 de març el Dia Internacional de la Dona. En aquest sentit, ens complau comunicar que els professors Federico Ramírez i Irene Comeig, del Departament de Finances Empresarials, han obtingut el primer premi del I Concurs sobre publicacions de gènere organitzat per la Facultat de Economia, concretament la Comissió d'Igualtat, per l'article de recerca “Toward Value Co-*Creation: Increasing Women,s. presence in Management Positions trough Competition against a Set Target”. Així mateix, ens complau comunicar que el nostre company J.J. Ponce ha obtingut un dels dos accèssit en el VI Premi d'Igualtat de la Facultat, pel seu relat "Basta ya".

  [Llegir més]

 • Calendari d’exàmens

  19/12/18

  Calendari d’exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre. Curs 2018-2019.

  Ja podeu consultar les dates, hores i aules dels exàmens de la 1ª convocatòria del 1º semestre del curs 2018-2019.

 • II Jornadas R+ Cash Lab

  18/12/18

  "II Jornadas R+Cash Lab: transforma tu investigación en valor"

  El Departamento de Finanzas Empresariales y el Máster en Finanzas Corporativas presentan las "II Jornadas R+Cash Lab: transforma tu investigación en valor", donde los estudiantes presentan los TFM enfocados en la evaluación financiera de proyectos de inversión, contando con la presencia de representantes en el ámbito de la Universidad, Empresas así como de la Administración Pública. Estas jornadas enfatizan cómo la investigación en la Universidad tiene una traslación directa en proyectos de innovación y emprendimiento, así cómo ésta revierte sus resultados de modo que tanto el sector público como empresa pueden beneficiarse de la colaboración conjunta. Valencia, 17 y 18 de Diciembre de 2018. Facultad de Economía (Universidad de Valencia).

 • Professors premiats a AEDEM

  20/06/18

  Els professors de la Facultat d’Economia, José Emilio Farinós, Francisca Pardo i Vicente Sanchís, premiats en el Congrés AEDEM

  La professora Pardo, del Departament de Comptabilitat, i els professors Farinós i Sanchís, del Departament de Finances Empresarials, van ser guardonats amb el Premis al Millor Treball de recerca sobre Mercats de Capitals (Premi BME). A més, van rebre el Accèssit per la Millor Recerca en Finances (Premi FESIDE). La European Academy of Management and Business Economics (AEDEM), es va celebrar els dies 6, 7 i 8 de juny.

 • 08/06/18

  Homenatge a les pioneres que van conquerir la Universitat de València

  Recull de la notícia publicada al diari Llevant-emv, sobre l'acte d'homenatge que van rebre les dones pioneres al govern i la gestió acadèmica de la Universitat.

 • Professor Do-Yeong Kim

  18/01/18

  Visita del professor Do-Yeong Kim (Ajou University, South Korea)

  El grup d'investigació en Finances del Comportament i Experimentals del Departament de Finances Empresarials, i l'Estructura d'Investigació en Comportament Econòmic i Social (ERICES) acolliran des del 26 de gener fins el 7 de febrer de 2018 al Professor Do-Yeong Kim com a investigador convidat.

  [Llegir més]

 • Francisco Pelegrí

  29/09/17

  Conferència inaugural del Màster en Finances Corporatives

  El proper dia 2 d'octubre tindrà lloc la Conferència Inaugural del curs 2017/2018 del Màster en Finances Corporatives de la Facultat d'Economia. La conferència tindrà per títol: "Finances Corporatives a l'empresa multinacional: reptes i canvis", a càrrec de D. Francisco Pelegrí de la Peña. En Francisco Pelegrí, llicenciat en CC. Econòmiques per la Universitat de València, ha desenvolupat la seua carrera professional als departaments de finances de Ford, IMB, MB i Hasbro, on ha siguit Vicepresident Financer per a Europa del sud i ha dirigit projectes en països emergents. Ens sentim molt afortunats de que En Francisco Pelegrí puga compartir amb els nostres estudiants la seua gran experiència i savis consells.

  [Llegir més]

 • Professor Simon P. Anderson

  07/06/17

  Visita del professor Simon P. Anderson (University of Virginia)

  La Facultat d'Economia i l'Estructura d'Investigación en Comportament Econòmic i Social (ERICES), acolliran des del dia 10 de juny fins el dia 10 d'Agost de 2017 al Professor Simon P. Anderson com a investigador convidat al marc del programa “Atracció de Talent” del VLC/CAMPUS València, International Campus of Excellence.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies