Logo de la Universitat de València Logo Departament de Finances Empresarials Logo del portal

El Màster en Finances Corporatives, en el màxim escalafó al món de les finances

  • 14 de juny de 2022
Fòrum d'Ocupació a la Facultat d'Economia

La Revista ‘Nova Ciència’ publica un article sobre el Màster en Finances Corporatives de la Universitat de València, que compta amb una inserció laboral pràcticament del 100% dels seus egressats.

L’article de la revista posa l’accent en el fet que el Màster Universitari en Finances Corporatives de la Universitat de València, sota la direcció de la professora Irene Comeig Ramírez, del Departament de Finances Empresarials de la UV, cuida molt l'ocupabilitat del seu alumnat. Bona mostra d'això són les xifres d'inserció laboral del seu estudiantat, constatades en l'estudi d'inserció laboral de la promoció diplomada en 2018. D'aquest informe s'extrau que la totalitat de l'alumnat estava treballant, bé en el si d'una empresa (prop del 90%) o amb un projecte emprenedor propi. De la mateixa manera la immensa majoria de les persones diplomades en eixe any, va trobar ocupació als sis mesos després de finalitzar el Màster.

Aquestes dades es recullen en la ressenya publicada a la Revista ‘Nova Ciència’, una publicació mensual sobre universitat, ciència i empresa amb una trajectòria de 18 anys. La seua versió en paper es distribueix en 12 universitats de Màlaga, Almeria, Granada, Jaén, Huelva, Múrcia, Alacant i Castella-la Manxa.

La publicació acadèmica explica també  que el Màster universitari en Finances Corporatives aprofita la dinàmica d'excel·lència de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, líder en investigació a Espanya, segons el University Rànquing by Academic Performance, publicat el mes de setembre passat.

En definitiva, “es tracta d'un dels millors màsters del país en aquest àmbit de l'economia i empresa, que sens dubte serà un punt d'inflexió en la vida professional dels seus egressats", sentència l’article.

Revista Nova Ciencia