Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

Mort de la nostra companya de secretaria Mar Beltrán i del professor jubilat I. Vicente Pérez Guillén.

  • 21 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El 7 d'octubre de 2019 va morir Mar Beltrán Silva, membre de la secretaria del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València des de 2005. Durant aquests anys va assumir temporalment la direcció de l'administració departamental, va participar en diverses comissions acadèmiques, va ser representant a la Junta Permanent, el Consell de Departament i la Junta de Facultat i entre moltes altres tasques, es va encarregar de distribuir en la llançadera les 8.000 hores anuals de POD, així com de tramitar la complexa i sobrecarregada gestió econòmica dels diversos projectes d'investigació. Molts esforços, dedicació i entrega per dur endavant el treball, mantenint l'ànim i el somriure entre els seus companys/es, un gest admirable que va conservar fins al final.

El 19 d'octubre de 2019 va morir el Dr. Inocencio Vicente Pérez Guillén, professor jubilat del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València. Va ser professor del Departament durant 25 anys, va exercir de secretari acadèmic (1990-1993) i va participar en la fundació de la revista "Ars Longa" el 1990. S'havia jubilat com a Titular d'Universitat en 2009. Va ser un especialista de reconegut prestigi en la investigació sobre pintura ceràmica i enrajolat valenciana de diferents períodes. Autor de nombroses publicacions sobre el tema. La seua activitat investigadora es va mantenir activa com demostra la publicació el passat mes de juliol de 2019 del seu últim llibre editat pel Servei de Publicacions de la Universitat de València: “Azulejerías del Hospital de Pobres Sacerdotes de Valencia. Programas emblemáticos de concordia entre la América virreinal y España”.

La seua semblança acadèmica es pot veure en el text que va escriure el professor José Martín Martínez a la revista "Ars Longa", nº18 (2009). “Inocencio V. Pérez Guillén y la historiografía de la cerámica valenciana”.

Descansen en pau.

La semblança acadèmica del prof. Pérez Guillén es pot veure en el text que va escriure el professor José Martín Martínez a la revista "Ars Longa", nº18 (2009). “Inocencio V. Pérez Guillén y la historiografía de la cerámica valenciana”: