Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

Què és La Nau Gran?

La Nau Gran és un Programa Universitari adreçat a majors de 55 anys que depèn  del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i es gestionat pel Servei d’Extensió Universitària.

Amb aquest programa, la Universitat de València obri les portes a les persones majors de 55 anys amb ganes d’aprendre i de seguir creixent. El programa de La Nau Gran permet a la gent gran accedir com alumnes a la Universitat de València, encara que sense l’expedició d’un títol oficial i compartir les aules i les matèries amb la resta d’estudiants que cursen les titulacions reglades.

Així els estudiants de la Nau Gran pertanyen a l’entorn universitari real, participant activament dels coneixements, la cultura, la investigació i el debat.

El disseny de La Nau Gran consisteix en tres blocs:

  • Itineraris Nau Gran: Onze itineraris formatius diferents de tres cursos cadascun formats pels mòduls bàsics de les diferents titulacions oficials ofertes per la Universitat de València.
  • Nau Gran Nivell Avançat: És un curs multidisciplinar amb vocació de permanència. Permet a l'alumnat que ha finalitzat amb èxit un itinerari continuar vinculat al programa La Nau Gran. És un curs flexible, possibilitant a l'alumnat elaborar el seu propi currículum.
  • Nau Gran en Obert: El Servei d'Extensió organitza activitats culturals i de participació obertes a tot el públic i què a més a més completen amb crèdits de lliure elecció l'expedient dels estudiants de La Nau Gran.
MÉS INFORMACIÓ