Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de l'Art Logo del portal

GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART: ACTIVITATS. L'INICI DEL CURS 2022-23 SERÀ EL 12 DE SETEMBRE DE 2022

  • 29 d’abril de 2023
Image de la noticia

A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.

NOU FACEBOOK DEL DEPARTAMENT D'HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @depUVharte

NOU INSTAGRAM DEL GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @gradoUVharte

¡SEGUEIX I COMPARTEIX LES NOTÍCIES D'INTERÈS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Un rugit entre les flames. Exposició del treball desenvolupat al Laboratori d'Art. Divendres 17 de maig de 2019.

- Conferència: "Ius cosmopoliticum. La construcció d'una retòrica arquitectònica pluricultural al segle XVIII "a càrrec de Pedro Luengo (Universitat de Sevilla). Aula d'Art Iberoamericà (dijous 9 de maig de al 2019)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- III Workshop: "Els tipus iconogràfics de la tradició cristiana" organitzat pel grup APES. Estudis de Cultura Visual que dirigeix ​​el professor Rafael García Mahíques (dijous 9 de maig de al 2019)

- Seminari "Entre l'Adoració i l'Estigma. Mares, Verges i Prostitutes". Grup APES, Departament d'Història de l'Art i Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Del 7 al 9 de maig de 2019

- Radicants. Activitat a l'IVAM amb la participació en el comissariat de la professora Mireia Ferrer i assistència d'alumnat del Grau en Història de l'Art i del Màster en Història de l'Art i Cultura Visual. 4 maig 2019

- Acte de Graduació en Història de l'Art (promoció 2015-2019), divendres 3 de maig de 2019

- Dimarts 9 d'abril, 12: 00h. SESSIÓ INFORMATIVA: Accés al Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2019-2020.

- El Departament és soci institucional de Aproha (Associació professional espanyola d'historiadors/es de l'art). 

- Seminari "Bonifacio Ferrer y su tiempo" 19-20 abril 2018

El Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València i l'Associació Cultural Cartoixa de Vall de Crist organitzen els dies 19 i 20 d'abril un Seminari sobre la figura de Bonifaci Ferrer per commemorar el VI Centenari de la seua mort. Compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, l'Ajuntament d'Altura, el Bisbat de Sogorb-Castelló, l'Institut de Cultura de l'Alt Palància (ICAP), l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i la prestigiosa col·lecció sobre estudis cartoixans Analecta cartusiana (Universität Salzburg). Està dirigit i coordinat per Albert Ferrer Orts (professor de la Universitat de València) i Josep Marí Gómez (president de l'Associació Cultural Cartoixa de Vall de Crist). Dijous 19 es desenvoluparà a la Sala de Graus de la Facultat de Geografia i Història, i el divendres 20 a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Altura, la Cartoixa de Valldecrist i el Museu Catedralici de Sogorb. Programa

 

- Viatge cultural a Burgos (12-13 abril 2018)

El 12 i 13 d'abril l'alumnat de l'assignatura "Història de l'Art Gòtic", de 2n del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València, va realitzar una eixida cultural a Burgos organitzada pels professors Amadeo Serra, Albert Ferrer i Rubén Gregori. Van visitar el Monestir de “Las Huelgas", la Catedral i la Cartoixa de Miraflores, tres espais importants per la seua pròpia història i projecció arquitectònica, i també per les peces claus, com sepulcres, pintures o manuscrits, que es guarden en el seu interior.

Memòria d'un dels projectes educatius sobre l'obra de Heinz Mack amb participació del Departament d'Història de l'Art. Concretament el coordinat per Eugenia Rojo.

http://proyectheinzm.blogs.uv.es/

En aquesta direcció es troba el vídeo, el resum de la tasca realitzada, l'entrevista en anglès i espanyol a l'artista, la descripció de les presentacions davant dos col·legis i tots els apartats amb els articles que es corresponen amb la tasca de recerca de l'alumnat del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València.

-SEMINARI D'HISTORIADORS/ES DE L'ART: Del Grau al Màster. Dimarts 16 de maig de 2017 (16-19 h). AULA F.0.2
Cartell i Díptic.

- Estudiants de segon del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València analitzen obres al Museu de Belles Arts, organitzat per la professora Yolanda Gil. 6 abril 2017.

  

ART I NATURA: UNA ALTRA MIRADA AL MÓN VEGETAL. Seminari d'Història de l'Art. 4 i 5 d'abril de 2017. TRÍPTIC.

- Viatge cultural a Tarragona de l'alumnat del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València, organitzat pels professors Amadeo Serra, Albert Ferrer i Ruben Gregori. 30 març 2017.

- I Workshop sobre Patrimoni Industrial.TÈCNIQUES PER A UN ESTUDI INTERDISCIPLINAR (28 de març de 2017). TRÍPTIC.

- Cicle de conferències: LES CARTOIXES VALENCIANES. Memòria, arquitectura i art. Dijous, març 2, 6 d'abril, 11 de maig i visita: 18 de maig de 2017. Organitzen: Departament d'Història de l'Art / Facultat de Geografia i Història (UNIVERSITAT DE VALÈNCIA). Resum de l'activitat.

- Viatge cultural a Madrid de l'alumnat de 2n del Grau en Història de l'Art i del Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, organitzat pels professors Amadeo Serra, Yolanda Gil i Sergi Doménech. 2 i 3 febrer 2017.

- Visions del passat i del present en les sèries i sagues fantàstiques. De "El senyor dels anells" a "Joc de trons". Dimecres 14 de desembre, 17: 00h. Aula F 3.4.

-PARLEM D'ART. Octubre-decembre, 2016.

- 29-30 Novembre: Programa REACREDITA al Grau en Història de l'Art (Audiència Pública: 30 de novembre de 2016, de 12 a 13 h. Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història).

- ACTE DE GRADUACIÓ en Història de l'Art (2012-2016): El divendres 6 de maig de 2016, 18:30 hores (Sala Joan Fuster), tindrà lloc la Gala de la Promoció del Grau en Història de l'Art (2012-2016) amb l'apadrinament de les professores Àngels Martí Bonafé i Marisa Vázquez de Ágredos i dels professors Carlos Cuéllar Alejandro i Juan Vicente García Marsilla. En l'acte intervindran també la degana de la Facultat de Geografia i Història, Dra. Ester Alba, i el director del Departament d'Història de l'Art, Dr. Felip Jerez.
- IV SEMINARI ARTS DECORATIVES. VALORS DEL MOBILIARI. CATALOGACIÓ I MÈTODES DE CONSERVACIÓ-RESTAURACIÓ
(21 d'abril, 28 abril i 5 de maig de 2016).
- TROBADA D'ESTUDIANTS VALÈNCIA-ÁMSTERDAM (13 d'abril de 2016): Trobada d'estudiants del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València amb l'associació d'estudiants Kanvas Amsterdam que agrupa alumnat d'Història de l'Art de la Universiteit van Amsterdam. Van visitar el 13 d'abril de 2016 la Facultat, el Departament i els nostres laboratoris acompanyats de les professores Mercedes Gómez-Ferrer i María Gómez, l'equip de direcció departamental i un grup voluntari del nostre alumnat.
- TALLER D'ARTS GRÀFIQUES (24 de Novembre de 2015) a càrrec del professor Óscar Juan Martinez (Escuela de Artes de Albacete).
 
 
 
 

 

Llista d'enllaços: