
A través del professorat i de les persones coordinadores dels quatre cursos del Grau en Història de l'Art, cada any acadèmic s'organitzen diverses activitats complementàries: visites a museus i ciutats, seminaris especialitzats, conferències específiques, projeccions documentals, tallers pràctics de tècniques, d'escriptura, d'anàlisi de textos, de biblioteca, etc. Mitjançant la subvenció del Departament d'Història de l'Art o de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, es pretén millorar l'aprenentatge i l'experiència del nostre alumnat.
NOU FACEBOOK DEL DEPARTAMENT D'HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @depUVharte
NOU INSTAGRAM DEL GRAU EN HISTÒRIA DE L'ART DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: @gradoUVharte
¡SEGUEIX I COMPARTEIX LES NOTÍCIES D'INTERÈS!
- Un rugit entre les flames. Exposició del treball desenvolupat al Laboratori d'Art. Divendres 17 de maig de 2019.
- Conferència: "Ius cosmopoliticum. La construcció d'una retòrica arquitectònica pluricultural al segle XVIII "a càrrec de Pedro Luengo (Universitat de Sevilla). Aula d'Art Iberoamericà (dijous 9 de maig de al 2019)
- III Workshop: "Els tipus iconogràfics de la tradició cristiana" organitzat pel grup APES. Estudis de Cultura Visual que dirigeix el professor Rafael García Mahíques (dijous 9 de maig de al 2019)
- Seminari "Entre l'Adoració i l'Estigma. Mares, Verges i Prostitutes". Grup APES, Departament d'Història de l'Art i Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Del 7 al 9 de maig de 2019
- Radicants. Activitat a l'IVAM amb la participació en el comissariat de la professora Mireia Ferrer i assistència d'alumnat del Grau en Història de l'Art i del Màster en Història de l'Art i Cultura Visual. 4 maig 2019
- Acte de Graduació en Història de l'Art (promoció 2015-2019), divendres 3 de maig de 2019
- Dimarts 9 d'abril, 12: 00h. SESSIÓ INFORMATIVA: Accés al Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, 2019-2020.
- El Departament és soci institucional de Aproha (Associació professional espanyola d'historiadors/es de l'art).
- Seminari "Bonifacio Ferrer y su tiempo" 19-20 abril 2018
El Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València i l'Associació Cultural Cartoixa de Vall de Crist organitzen els dies 19 i 20 d'abril un Seminari sobre la figura de Bonifaci Ferrer per commemorar el VI Centenari de la seua mort. Compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, l'Ajuntament d'Altura, el Bisbat de Sogorb-Castelló, l'Institut de Cultura de l'Alt Palància (ICAP), l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i la prestigiosa col·lecció sobre estudis cartoixans Analecta cartusiana (Universität Salzburg). Està dirigit i coordinat per Albert Ferrer Orts (professor de la Universitat de València) i Josep Marí Gómez (president de l'Associació Cultural Cartoixa de Vall de Crist). Dijous 19 es desenvoluparà a la Sala de Graus de la Facultat de Geografia i Història, i el divendres 20 a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Altura, la Cartoixa de Valldecrist i el Museu Catedralici de Sogorb. Programa
- Viatge cultural a Burgos (12-13 abril 2018)
El 12 i 13 d'abril l'alumnat de l'assignatura "Història de l'Art Gòtic", de 2n del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València, va realitzar una eixida cultural a Burgos organitzada pels professors Amadeo Serra, Albert Ferrer i Rubén Gregori. Van visitar el Monestir de “Las Huelgas", la Catedral i la Cartoixa de Miraflores, tres espais importants per la seua pròpia història i projecció arquitectònica, i també per les peces claus, com sepulcres, pintures o manuscrits, que es guarden en el seu interior.
- Memòria d'un dels projectes educatius sobre l'obra de Heinz Mack amb participació del Departament d'Història de l'Art. Concretament el coordinat per Eugenia Rojo.
http://proyectheinzm.blogs.uv.es/
En aquesta direcció es troba el vídeo, el resum de la tasca realitzada, l'entrevista en anglès i espanyol a l'artista, la descripció de les presentacions davant dos col·legis i tots els apartats amb els articles que es corresponen amb la tasca de recerca de l'alumnat del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València.
-SEMINARI D'HISTORIADORS/ES DE L'ART: Del Grau al Màster. Dimarts 16 de maig de 2017 (16-19 h). AULA F.0.2
Cartell i Díptic.
- Estudiants de segon del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València analitzen obres al Museu de Belles Arts, organitzat per la professora Yolanda Gil. 6 abril 2017.
ART I NATURA: UNA ALTRA MIRADA AL MÓN VEGETAL. Seminari d'Història de l'Art. 4 i 5 d'abril de 2017. TRÍPTIC.
- Viatge cultural a Tarragona de l'alumnat del Grau en Història de l'Art de la Universitat de València, organitzat pels professors Amadeo Serra, Albert Ferrer i Ruben Gregori. 30 març 2017.
- I Workshop sobre Patrimoni Industrial.TÈCNIQUES PER A UN ESTUDI INTERDISCIPLINAR (28 de març de 2017). TRÍPTIC.
- Cicle de conferències: LES CARTOIXES VALENCIANES. Memòria, arquitectura i art. Dijous, març 2, 6 d'abril, 11 de maig i visita: 18 de maig de 2017. Organitzen: Departament d'Història de l'Art / Facultat de Geografia i Història (UNIVERSITAT DE VALÈNCIA). Resum de l'activitat.
- Viatge cultural a Madrid de l'alumnat de 2n del Grau en Història de l'Art i del Màster en Història de l'Art i Cultura Visual, organitzat pels professors Amadeo Serra, Yolanda Gil i Sergi Doménech. 2 i 3 febrer 2017.
- Visions del passat i del present en les sèries i sagues fantàstiques. De "El senyor dels anells" a "Joc de trons". Dimecres 14 de desembre, 17: 00h. Aula F 3.4.
-PARLEM D'ART. Octubre-decembre, 2016.
- 29-30 Novembre: Programa REACREDITA al Grau en Història de l'Art (Audiència Pública: 30 de novembre de 2016, de 12 a 13 h. Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història).

(21 d'abril, 28 abril i 5 de maig de 2016).

Llista d'enllaços: