University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Xarrada Professional de Dolores Corella

  • November 24th, 2022
Xarrada Professional de Dolores Corella i lliurament del premi +Dones

Seguim amb el Cicle de Xarrades Professional, en aquesta ocasió comptem a més amb el Lliurament premis +Dones.

1 de desembre,

17.00 h | Sala d'actes Joan Pelechano ETSE-UV

17.30 h | En línia

Aquesta xarrada està dedicada a Dolores Corella Piquer, científica i investigadora espanyola, doctora en Farmàcia i catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, a més, Dolores és pionera en la investigació sobre la genòmica nutricional.

Aquestes xarrades tenen com a finalitat visibilitzar a dones professionals de les branques STEM, així com proposar exemples d'èxit que inspiren a les i els més joves a l'hora de triar els seus estudis, amb especial atenció en les xiques.

En aquesta xarrada ens acompanyaran les expertes Mayte Bacete, Enginyera Industrial i Directora de la filial espanyola de Maxlinear; María Vargas, Enginyera Agrònoma i Catedràtica en el Departament de Tecnologia d'Aliments de la UPV; Andrea López, Enginyera Informàtica i Product Manager en Think Agile.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l’ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València. Amés compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i el finançament de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i de la FECYT (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología).

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En la web del projecte és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats.

Inscripcions: https://esdeveniments.uv.es/event_detail/92065/tickets.html