University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Paula Marzal, elegida com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

  • February 24th, 2015
Image de la noticia

Paula Marzal, professora del Departament d'Enginyeria Química ha sigut elegida aquest dimarts com a directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València. El resultat de les eleccions ha sigut de 19 vots per a la professora Marzal, 13 vots per al professor Pedro Morillo y dos en blanc.

Nascuda a València. Professora titular d’Enginyeria Química a la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria.

Llicenciada en Ciències Químiques de la Universitat de València, Màster en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de València i Doctora en Química per la Universitat de València.

La seua tasca investigadora està centrada l'anàlisi i desenvolupament de tecnologies sostenibles de prevenció i tractament de la contaminació, concretament en les àrees de l'eliminació de metalls pesats en aigua i del tractament biològic d'emissions industrials de compostos orgànics volàtils en aire. En aquest àmbit ha publicat nombrosos articles, ha presentat comunicacions en congressos i ha participat en projectes competitius i aplicats a la indústria. Té reconeguts tres sexennis d’investigació.

La seua activitat docent la desenvolupa en l’àmbit de l’enginyeria química i mediambiental en les titulacions de Grau en Enginyeria Química i de Màster en Enginyeria Ambiental. Ha participat en diversos projectes d’innovació educativa. Té reconeguts quatre quinquennis docents.

Va ser Secretària del Departament d’Enginyeria Química (1997-2002) i Subdirectora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (2006-2015).