University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Resolució del Concurs d’Articles Tecnològics 2014 IEEEsbUV

  • December 29th, 2014
Resolución del Concurso de Artículos Tecnológicos 2014 IEEEsbUV

Aprofitant la convocatòria del concurs d'articles Student Paper Contest (SPC15) organitzat per la Regió 8 de l’ IEEE, des de la Branca IEEE d'Estudiants de la Universitat de València (IEEEsbUV) es va convocar un concurs a nivell local. En aquest concurs van poder participar tots els estudiants d'Enginyeria Tècnica, Grau i Màster de l’ ETSE-UV mitjançant articles referits a projectes d'assignatures, aplicacions tecnològiques pròpies i Treballs Fi de Grau o Màster.

En la present edició, el guanyador seleccionat pel jurat ha sigut Juan José Sorlí, amb el seu article “Saver Genérico Multicanal basado en un Sistema Operativo en Tiempo Real”. D'altra banda, el segon finalista ha sigut Carlos Arcs amb l’article “Design of an isolated current loop using a magnetoresistive sensor to measure the force applied by a solenoid”.

El guanyador d'aquesta edició podrà participar en el concurs d'articles SPC15 de l’ IEEE, amb la possibilitat de ser seleccionat per a defensar l'article en el congrés IEEE R8 EUROCON 2015, que tindrà lloc a Salamanca. A més d'oferir la possibilitat de poder participar en el SPC15, el guanyador rebrà un kit Raspberry PI i la subscripció anual d'estudiant a IEEE. El segon finalista, rebrà una borsa amb objectes de la Tenda de la UV juntament amb la subscripció anual d'estudiant a IEEE.

Més información:

http://ieee.uv.es

http://www.ieeer8.org/category/student-activities/awards-and-contests/student-paper-contest/