Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Com participar al 2019-20

Anem a l'Aula Experimenta amb l'alumnat

Requisits de participació

1.- Haver realitzat les pràctiques de l'Aula en algun dels cursos de formació realitzats en els últims anys: "Preparació per a l'Aula Experimenta i les Maletes de Física", o haver sigut habilitat amb anterioritat a l'any 2007. En aquest curs 2019-20 es convoca de nou el curs de formació.

2.- És també imprescindible acudir cada any a la Reunió Inicial d'informació i preparació, en la qual es realitza la coordinació de les sessions i es concreta el calendari.

Reunió 2019-20: Dimecres 13 de novembre de 2019, 16:30 h en el Seminari del Departament d'Òptica.

Estem treballant amb el CEFIRE STEM de la Comunitat Valenciana perque el vostre treball siga reconegut (20 h). Vos informarem en la reunió.

3.- Realitzar la SOL·LICITUD per al curs 2019-20mitjançant aquest FORMULARI. Termini d'inscripció del 14 d'octubre a 3 de novembre de 2019. Pràctiques d'òptica del 9/1 al 21/2, Pràctiques de mecànica del 9/3 al 1/6 de 2020.

L'Aula de Física Experimenta també és un aula de lliure disposició que pot ser reservada pel professorat ja format en ella, per a acudir amb els seus estudiants sense la presència de professors de la Facultat. Si desitges triar aquesta modalitat, indica-ho clarament en el missatge.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies