Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Cursos i Jornades

Estem preparant el XII curs de preparació per l'aula Experimenta i les maletes de Física 2024-25 (coordinació: Chantal Ferrer i Juan C. Barreiro) en colaboració camb el CEFIRE CTEM de la Conselleria de Educació. El calendari serà similar al del XI curs (2023-24).

Per qualsevol dubte o problema relacionat amb aquest curs, podeu escriure a: experimenta@uv.es 

El Grup de Treball de Física “Arquimedes” ha organitzat diversos CURSOS teòric-pràctics així com JORNADES per al professorat de secundària.

Aquests cursos i jornades han prioritzat aquells temes que, en funció de les discussions realitzades en el grup, destacaven pel seu interès i oportunitat.

Els cursos podrien reeditar-se en la mesura que un grup suficient de professors tingués interès. Fins i tot podria ser factible la realització d'una part de les sessions de treball fora de les instal·lacions de la universitat, intentant superar les barreres geogràfiques per als professors dels centres més allunyats de la ciutat de València.

Aquells que tingueu qualsevol suggeriment sobre l'interès a reeditar algun d'aquests cursos o la proposta de nous temes, escriviu un correu a la coordinadora: Chantal.Ferrer@uv.es