Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Jornades

- JORNADES "La Física en Secundaria i Batxillerat", 3 i 4 de juny 2016. Taula Rodona "Qué fer amb la Física?", tallers d'experiments i demostracions útils per al professorat i una cloenda memorable.

 PROGRAMA       DÍPTIC       FOTOS    CONCLUSIONS TAULA

PONÈNCIES TAULA- La Física en::  Batxillerat internacional, (Nieves Fernández), Diferents Lleis ( Natalia Ramirez), Diferents Autonomies (Pep Sabater) . Moderador: Pepe Pedro.

------------

El Grup de Treball de Física Arquimedes ve organitzant i participant en diversos esdeveniments i jornades centrats en l'ensenyament de la física en el nivell pre-universitari. Entre aquestes activitats destaca la co-organització de Jornades finançades per la Generalitat Valenciana, via convenis de col·laboració amb la Universitat de València. Aquestes jornades s'han organitzat sempre de tal forma que incloguessin activitats de debat i tallers pràctics.

Addicionalment, el grup presenta la seva activitat en jornades i reunions d'ensenyament per difondre les seves activitats i conèixer les experiències d'altres grups. Així mateix, la difusió de les activitats del grup en periòdics i revistes contribueix a donar-nos a conèixer i que tots els interessats puguin incorporar-vos al grup o col·laborar amb nosaltres.