Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Les Maletes de l'Armari de Pràctiques: Experiments Itinerants

L'Armari de Pràctiques té per objectiu la creació d'una col·lecció de pràctiques de física que pugui ser utilitzada per professors de batxillerat de diferents Centres com a material de suport a la seva docència, principalment demostracions a l'aula. L'Armari de Pràctiques està format per una sèrie de maletes, fàcils de transportar i que contenen tot el material necessari per a la realització dels experiments.

Accedeix ací al llistat de maletes

Els professors d'Ensenyament Secundari que vulguin utilitzar aquestes maletes han d'estar inclosos en la llista d'Usuaris de les Maletes de Física i reservar la maleta cridant a Carmen Ortigosa, del Centre de Formació i Qualitat "Sanchis Guarner" de la Universitat de València:

MESURES HIGIÈNIQUES: es prega als usuaris que es netejen les mans amb agua i sabó o hidroalcool abans de manipular els materials.

La incorporació a la llista d'usuaris de les maletes es produeix en participar en el curs preparatori que normalment es realitza una vegada cada dos anys. En 2023-24 estem preparant la XI edició.