Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Fira Experimenta 2017

La Facultat de Física de la Universitat de València convoca la novena edició del concurs “Experimenta” 2014, que pretén convertir als estudiants d’ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà) en protagonistes actius i creatius de la Ciència.

El concurs s’inicia amb la inscripció de treballs abans del 7 de febrer de 2014  ampliat fins al 14 de febrer i finalitzarà amb una fira oberta al públic que es celebrarà en el Passeig Sud del Museu de les Ciències el 30 de març de 2014. Esta activitat està vinculada a un curs semi-presencial, dirigit a aprofundir la formació sobre aspectes experimentals relacionats amb el concurs. El 20 de juny es celebra una exposició dels projectes premiats en la fira-concurs.

Més informació sobre les iniciatives:

Molt important: Per a resoldre qualsevol dubte contacteu amb:  carol.gil@uv.es (del depto. de organització d’activitats del ADEIT)

Enguany es disposa d’una menuda quantitat en concepte d’ajudes de viatge per a grups que hàgen de desplaçar-se des de fora de la província de València. Aquesta ajuda es podrà sol·licitar, motivant la seua necessitat, per la via que s’indicarà oportunament.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies