Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

La Facultat de Física de la Universitat de València convoca la novena edició del concurs “Experimenta” 2014, que pretén convertir als estudiants d’ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà) en protagonistes actius i creatius de la Ciència.

El concurs s’inicia amb la inscripció de treballs abans del 7 de febrer de 2014  ampliat fins al 14 de febrer i finalitzarà amb una fira oberta al públic que es celebrarà en el Passeig Sud del Museu de les Ciències el 30 de març de 2014. Esta activitat està vinculada a un curs semi-presencial, dirigit a aprofundir la formació sobre aspectes experimentals relacionats amb el concurs. El 20 de juny es celebra una exposició dels projectes premiats en la fira-concurs.

Més informació sobre les iniciatives:

Molt important: Per a resoldre qualsevol dubte contacteu amb:  carol.gil@uv.es (del depto. de organització d’activitats del ADEIT)

Enguany es disposa d’una menuda quantitat en concepte d’ajudes de viatge per a grups que hàgen de desplaçar-se des de fora de la província de València. Aquesta ajuda es podrà sol·licitar, motivant la seua necessitat, per la via que s’indicarà oportunament.