Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Experimenta celebra el dia de la dona i la xiqueta en la ciència

  • 5 de febrer de 2024
grabando video de mujeres premiadas en 2022

amb videos de projectes CTEM premiats, explicats per xiques (mès del 50%)

Per celebrar l’11 de febrer, dia de la dona i la xiqueta en la ciència, desitgem compartir amb vosaltres els vídeos de les alumnes de secundària premiades en les darreres convocatòries:

Dins de les accions de la fira-concurs Experimenta per incrementar la participació de dones en l'àmbit CTEM, cada any dediquem la fira a una científica o tecnòloga. Enguany, la nostra secció "Tu també pots ser...." de les bases de participació la recordem a INGEBORG LEVIN, física climatòloga els treballs de la qual ha contribuït a determinar que l'escalfament global tè origen humà (antropogènic).

La XIX fira-concurs eXpERimenTA es celebra enguany el 21 d’abril (10-13 h), al Museu de les Ciències de València. Curiositat, treball CTEM innovador i divulgació en una festa de la Ciència amb molts premis, també del públic.

Organitzat per la Facultat de Física de la Universitat de València amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología- Ministeri de Ciència i Innovació i altres entitats.

Més en: www.uv.es/experimenta, https://ir.uv.es/experimenta/fira   Instagram, Facebook i Twitter: @FiraExperimenta #Experimenta24