Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

COM GRAVAR I ENVIAR EL VIDEO DEL TEU PROJECTE

  • 1 de març de 2024
Image de la noticia

Ací trobes informació i consells sobre com preparar i enviar el teu vídeo, fins al 18 d'ABRIL

Com s'indica en les bases de participació, cada grup participant ha d'elaborar un VÍDEO d'un MÀXIM de 5 minuts de duració, en el qual l'alumnat explique el funcionament del seu projecte, de manera semblant a com el farà davant el públic en la fira presencial, mostrant els fenòmens físics i aplicacions involucrades. També es poden ensenyar gràfiques i resultats de les mesures realitzades o detalls del disseny i implementació de solucions.

- L'inici del vídeo haurà d'incloure el TÍTOL del projecte, CURS i CENTRE, així com els NOMS i COGNOMS de l'alumnat i professorat registrats per a participar.

- El vídeo es depositarà en un repositori obert (youtube, vimeo, etc.) tenint com a títol el nom del projecte. S'envia l'enllaç del video.

- ENVIAMENT: FINS AL 18 D'ABRIL, mitjançant AQUEST BREU FORMULARI en el qual empleneu el codi de fira del projecte publicat a la nostra web (per exemple, FB22, veure el llistat de tots els codis), títol, centre i curs, professorat tutor, i l'enllaç del vídeo.

Es recomana veure els vídeos gravats durant l'exposició de projectes premiats d'anys anteriors i consultar aquest document que inclou una ajuda sobre com preparar l'enregistrament.

Esperem veure-us prompte a tots en la fira Experimenta el dia 21 d'abril.