Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Ingeborg Levin, física climatòloga

  • 7 de setembre de 2023
Ingeborg Levin

Es la científica, enguany, en la nostra secció "tu també pots ser..." de las bases de participació de la Fira-Concurs Experimenta 2024

Enguany dediquem la tradicional secció de les nostres bases de participació a INGEBORG LEVINprofessora de Física i climatòloga de la Universitat de Heidelberg. El seu treball sobre gasos d'efecte d'hivernacle i radiocarboni en el CO₂ atmosfèric ha sigut essencial per a corroborar que el canvi climàtic global es deu a l'ús de combustibles fòssils en l'activitat humana (origen antropogènic).

La Fira Experimenta es proposa fomentar la pràctica de la ciència i la tecnologia i la seua divulgació involucrant en primera persona a l'alumnat d'educació secundària, amb una preocupació i atenció molt especial a la participació activa de les dones en aquests àmbits STEM. Conscients de la importància que tenen els referents, des de fa anys incloem en les nostres BASES DE PARTICIPACIÓ la secció "TU TAMBÉ POTS SER...." dedicada a donar a conéixer multitud de científiques i tecnòlogues que han desenvolupat investigacions, patents o prototips en una gran varietat de temes interessants i amb enorme repercussió social.

CONEIX AQUÍ a totes les nostres científiques y tecnòlogues