Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

LLEGIU LES NOVETATS MÉS IMPORTANTS

  • 10 d’abril de 2021
Image de la noticia

Recollim açí algunes novetats relacionades amb la celebració de la XVI fira-concurs Experimenta 2021.

Hi ha novetats en la XVI Fira-Concurs Experimenta 2021, degudes en bona mesura a la situació de pandèmia i a l'objectiu de celebrar-la adoptant mesures que garantixquen la seguretat sanitària.

Encara que es troben publicades en la nostra web, en particular en aquest enllaç on recollim tota la informacióresumim açí els aspectes més IMPORTANTS, amb canvis respecte als darrers anys:

  • Degut a modificacions recentíssimes en la ubicació de les vacunacions massives dins de la CAC-Museu de la Ciència, LA FIRA ES TRASLLADA a la Universitat de València, CAMPUS DE BURJASSOT (ETSE), en espais a l'aire lliure i sota teulada.
  • Encara que els projectes premiats es decidiran el dia de la fira (25 d'abril) i es publicaran en la nostra web, l'acte de lliurament de premis se celebrarà en un altre dia que comunicarem al més prompte possible.
  • Com ja vam anunciar, l'aforament de públic presencial estarà limitat, però la fira s'emetrà en STREAMING des de les 10 a les 13 h. Serà un programa de televisió a través de youtube en el qual apareixeran entrevistes a tots els grups participants, als visitants, etc.. Viureu el cor de la fira des de la vostra casa, la plaja o el parc, allí on us troveu amb un mòbil, ordinador, etc.
  • El premi del públic es basarà en la votació de visitants presencials i també en línia, mitjançant un codi que es remetrà per SMS al mòbil de la persona que exerceix el vot. L'horari del vot serà de 10.30 a 13 h des d'aquest enllaç: http://voto-experimenta.surge.sh/

Tota aquesta informació s'anirà difonent també per les nostres xarxes socials (Facebook, twitter i Instagram: @FiraExperimenta).