Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

TALLER EXPERIMENTA TOP 2021- el video com en directe!

  • 4 d’octubre de 2021
 

Ací pots veure de nou el taller EXPERIMENTA TOP com es va veure per streaming el 17 de JUNY 2021. Gaudeix la innovació STEM amb alguns dels projectes premiats a la XVI fira-concurs Experimenta 2021 i preguntes en directe.

Gaudeix juntament amb el teu alumnat d'una introducció a l'aprenentatge STEM a través de projectes, sense eixir del vostre centre.

 Aquest TALLER- exposició es va trasmetre per streaming en dues sessions durant l'horari lectiu de matí a tots els centres inscrits que es van connectar des de classe, connectats a internet i canó projector.

Ací teniu ara els materials. Professorat i alumnat podreu veure amb detall i entendre en directe diferents interessants projectes que van ser premiats en la fira-concurs Experimenta 2021, que seran explicats pels grups d'ESO i Batxillerat que els han treballat. A més, dedicarem un espai a les vostres preguntes i comentaris, que podreu formular en temps real durant la retransmissió.

Durant la retransmissió, vam contar amb la col·laboració, entre altres, d'Elena Dénia, astrofísica i divulgadora youtuber, a més de professorat d'ensenyament secundari i universitat que han format part del jurat de la Fira-Concurs Experimenta. NO T'HO PERDES!

Els continguts del TALLER EXPERIMENTA TOP són adequats per totes les matèries del àmbit científic-tecnològic d'ESO i Batxillerat i es proposen també com un punt de partida per al raonament i la discussió en classe:

PART 1 - 10-11 h 17 de juny 

Ui, quina tensió! Alumnat: Sergio Alfonso, Sabrina El Ghazouni, Jorge Ortega i Adriana Vilreales. Professores: Mara Yuste i Ana Segura. IES Peset Aleixandre (Paterna). PREMI -Experiments i Demostracions de Física-ESO.

Electromagnetisme i ressonància per a salvar vides. Alumnat: Alfredo Martínez, Christian Antero i Olivia Montesinos. Professor: Antonio Moya. Col·legi San José de Calasanz (València). PREMI- Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat.

Coet d'Aigua. Alumne: Víctor Rubio Jiménez, Professora: Pilar Guerrero. Col·legi Nostra Sª del Pilar (València). PREMI DEL PÚBLIC i Esment d'Honor 1- Experiments i Demostracions de Física-Batxillerat.

PART 2 - 12-13 h 17 de juny

Classes sense COVID ni refredats. Alumnes: Macarena Hernández i Nadi Embuena. Professors: Martín Gómez i Hermini Añó. IES Ramon Llull (València). PREMI Aplicacions de Tecnologia-ESO.

Llava't bé les mans!. Alumnes: Carla Banacloy, Asier Fortea, Clara Elorriaga, Javier Nieto. Professorat: Asunción Navarro i José Plaza. Col·legi San José de la Muntanya Cheste. Esment d'Honor 1 -Aplicacions de Tecnologia-ESO.

Reciclar és fàcil. Alumnes: Iván Maestro, Joán Monzó. Professorat: Miguel Ángel Martínez i Mª Luisa García. Centre Educatiu Gençana (Godella). Esment d'Honor 2 - Aplicacions de Tecnologia-ESO.

La Fira-Concurs Experimenta és una iniciativa organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València en col·laboració amb diferents entitats i institucions, entre les quals destaca la Fundació per a la Ciiencia i Tecnologia - Ministeri de Ciència i innovació.

Imatges: