Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

.
.
.
.

Lucía Moragón Arroyo. Estudis Hispànics

13 de d’abril de 2021

Moltes persones ens han dit al llarg de la vida: tria bé la teua carrera universitària, que et permeta guanyar diners. Però, realment, estaven equivocats. No es tracta de treballar per a guanyar diners, sinó de treballar per amor. Entenc a la perfecció la sensació del moment d’haver de triar, el nerviosisme, les preocupacions… Bé, jo no us diré que us relaxeu, no ho aneu a fer; us recomane que gaudiu. Trieu un grau, com el que he triat jo, que us apassione, que cada dia us agrade més.

He de dir que, a més de tot el que aprés i de la satisfacció de l’elecció, el millor de tot és l’amistat: les noves companyes i companys, que hui són amics. Ara et parle a tu, com a futur amic o amiga d’aquest grau: t’agrada viure i sentir les classes? T’agradaria ser capaç d’entendre o de desxifrar les paraules? Quantes coses ens comuniquen que no apareixen escrites? Vaig triar aquest grau perquè m’agrada tot això. I el que m’ha apassionat sempre és escriure: poder transmetre sensacions que tots hem sentit, entendre i fer-me entendre.

La meua experiència en el programa de Mentors ha sigut excepcional, única. He tingut a càrrec meu persones molt interessants, amb moltes idees per a aportar. I tu, tens alguna cosa a aportar? Mostra'ns-la! Respecte a les opcions professionals, he descobert milions: paral·lelament a conéixer assignatures s’obri un ventall de nous treballs, de possibilitats. Us esperem!